Massage

Massage
lijn


Gespannen? Stress? Vaste schouders? Vaak hoofdpijn en/of Spierpijn? Of wilt u gewoon even heerlijk ontspannen?  Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die zich maandelijks 1 tot 2 keer laten masseren tot 50% minder stress hebben, minder ziek zijn en beter presteren in het dagelijkse leven.

 

Voet en onderbeen massage  € 15.00
Loopt u veel? Misschien zelfs wel op hakken? En zijn u voeten hierdoor pijnlijk en vermoeid? Kies dan voor deze heerlijke voetmassage. Tijdens de massage kunt u genieten van een heerlijk kopje thee of koffie terwijl u achterover leunt in een  comfortabele stoel, en u, uw voeten heerlijk  laat verwennen.


Voet en been massage   € 18.00
Een heerlijke behandeling met als doel de doorbloeding te stimuleren en de afvalstoffen te verwijderen. “Een echte oppepper”.


30  Minuten ontspannings-massage  € 29.50
Een heerlijke rug/schouder/nek massage in een rustgevende ruimte. Perfect voor mensen met hoofdpijn en schouder klachten


45  Minuten ontspannings-massage € 36.00
Zelfde als 30 minuten alleen wordt hier de door u zelf aangegeven locatie ( nek,schouder, rug ) 15 minuten langer behandeld


45  Minuten ontspannings-Hot stones massage  € 40.00
*In een speciaal apparaat (heater) worden de stenen opgewarmd. Hieraan dankt de massage zijn naam “Hotstone massage” want er wordt dus gebruik gemaakt van warme stenen. De warmte en beweging zorgen samen voor een combinatie waardoor er dieper wordt doorgedrongen tot het spierweefsel. Hierdoor is er sprake van een massagebehandeling die effectiever is. De hotstone massage helpt om de afvalstoffen van het lichaam af te voeren en draagt zodoende bij aan het zelfherstel van het lichaam.

*Hoe werkt de Hot Stones massage?
De basalt stenen worden in het warmtereservoir verwarmt tot rond 45°C. Dit zijn afgeronde, vulkanische stenen. en laat het lichaam zo wennen aan de De hitte blijft optimimaal behouden doordat de stenen glad en ijzerrijk zijn. De stenen worden op en naast het lichaam geplaatst. Dit geeft een ontspannende werking warmte. Vervolgens wordt het lichaam in gemasseerd met olie, zodat de stenen gemakkelijk glijden. Hierna wordt het lichaam gemasseerd door rustig met de stenen kringen te maken. Deze combinatie van heerlijke warmte en massage dringt diep door in het lichaam. Je spieren ontspannen, de stress verdwijnt uit je lichaam en je geest komt tot rust.

*Waarschuwing:
Wij raden u aan om eerst met een arts te overleggen als u last heeft van gezondheidsklachten zoals huidaandoeningen, koorts, uitputting, burnout,trombose, huidaandoeningsontstekingen of besmettelijke huidaandoeningen voordat u tot de Hot Stones massage overgaat. Als u ook veelvuldig gebruik maakt van medicatie als pijnstillers of antibiotica is het bij twijfel raadzaam een arts te raadplegen.

De hotstone massage is bij uitstek geschikt bij:
* Spierprobleme
* Stress en spanningen
* Slechte doorbloeding.
* Gewrichtsklachten.

  • hotstone
    hotstone

 

klik hier om digitaal een afspraak te maken

Comments are closed